Tijd en aandacht voor u en uw huisdier                                       0318 - 437 133

Nieuws en acties

02-05-2017: Mei is senioren maand bij Dierenkliniek A30

Het gezegde: 'ouderdom komt met gebreken' gaat helaas ook voor onze huisdieren op. Dit betekent gelukkig niet dat we daar niets aan kunnen doen. 

In mei kunt u bij ons terecht voor een voordelig seniorenconsult. Uw dier zal uitgebreid worden nagekeken en er wordt bloed afgenomen. U dient zelf een vers (niet ouder dan 1 uur) urine monster mee te brengen. Er zal een bloedonderzoek worden uitgevoerd, waarbij lever-, nier-, eiwit- en glucose waardes worden gecheckt. Tevens zal er een urine onderzoek worden uitgevoerd, waarbij we screenen op de aanwezigheid van bloed, glucose en eiwitten. Er wordt ook gekeken of de urine voldoende geconcentreerd is. Indien er aanwijzingen zijn voor bepaalde aandoeningen kunnen er nog extra onderzoeken worden gepland. U wordt dezelfde dag nog door de dierenarts gebeld met de uitslagen.

De kosten voor het seniorenconsult inclusief bloed- en urine onderzoek bedragen 84,50 euro. Indien u geen urine onderzoek wenst (of omdat het niet lukt om urine op te vangen) is het ook mogelijk om een seniorenconsult met alleen een bloedonderzoek te doen, voor 74,50 euro.

Voor meer informatie over het seniorenconsult klik hier.


11-04-2017: Kliniek gesloten op feestdagen

De kliniek is gesloten op de volgende feestdagen.

  • maandag 17 april (Pasen)
  • donderdag 27 april (Koningsdag)
  • donderdag 25 mei (Hemelvaart)
  • maandag 5 juni (Pinksteren)

In geval van spoed is er altijd een dierenarts bereikbaar via ons spoednummer 0318-690196.


21-09-2016: Leptospirose en het L4 vaccin

We krijgen de laatste tijd vaak vragen omtrent het relatief nieuwe L4 vaccin tegen leptospirose. Met name vanwege de enge verhalen die de ronde doen op het internet. Om uw ongerustheid weg te nemen hebben we een aantal gegevens over de ziekte en het vaccin voor u op een rij gezet in onze infotheek.

 

05-07-2016: Steffi van der Laarse iedere week aanwezig

Wegens het grote aanbod van patiënten voor chiropractie en/of acupunctuur is Steffi van der Laarse vanaf juli iedere week aanwezig om patiënten te behandelen. Zij heeft spreekuur op de woensdagmiddag van 14.00 tot 17.45.
Voor een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.


20-01-2016: Hill's voeding spaarkaart

Hill's voedingschap

Wij starten met een Hill's voeding spaarkaart. Staat uw huisdier op een Hill's dieetvoeding dan kunt u nu bij ons sparen voor flinke korting. U ontvangt bij aankoop van een zak voeding meteen een spaarkaart met 1 stempel. Voor iedere zak voeding, van hetzelfde type en gewicht, die u vervolgens koopt krijgt u nog 1 stempel. Zodra u 5 zakken hebt gekocht en dus 5 stempels hebt verzameld krijgt u 50% korting op de 6de zak! Voor de voorwaarden klik hier.


04-01-2016: Nieuwe dienstpartners

Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig 2016!

Dit jaar zijn wij een dienstregeling aangegaan met nieuwe dienstpartners. Hierdoor hoeft u niet meer zo ver te rijden als Amanda zelf geen dienst heeft. Onze 5 dienstpartners zitten in Ede en Veenendaal.

Kijk voor meer informatie op onze contact pagina.